Am i to blame??

If you're having problems using the forum or would like to suggest improvements that could be made, please post them in here
Post Reply
User avatar
Darkangel1977
...............................
...............................
Posts: 30
Joined: 03 Oct 2016, 20:12
Location: Blackburn Victoria
Location: East suburbs of melbourne

Am i to blame??

Post by Darkangel1977 » 24 Apr 2017, 11:31

Hey guys... just having a little trouble with pm's taking a long time to send through.... posted some last night around 10pm..... didnt go through until 8am+ the next morning.... then sent another 9am..... now 11.30am and its still in my outbox! Haha maybe its something im doing wrong???? If someone can give me a tip for quicker messaging that would be great :thumbup: cheers

Also it sometimes has taken me 10 - 20 presses of the sumbmit/send message for it to even sit in the outbox for the next 10 hours.... its prolly just me
Last edited by Darkangel1977 on 24 Apr 2017, 11:33, edited 2 times in total.
Blue Gouldian Admirer

User avatar
Darkangel1977
...............................
...............................
Posts: 30
Joined: 03 Oct 2016, 20:12
Location: Blackburn Victoria
Location: East suburbs of melbourne

Re: Am i to blame??

Post by Darkangel1977 » 24 Apr 2017, 11:32

As a foot note though.... that post worked instantly! Lol
:crazy:
Blue Gouldian Admirer

User avatar
gomer
..............................
..............................
Posts: 5172
Joined: 23 Nov 2008, 17:41
Location: Victoria
Location: Victoria Australia

Re: Am i to blame??

Post by gomer » 24 Apr 2017, 12:16

Your message will sit in the outbox untill the receiver has opened it then it is in the sent messages box. You most likely were sending the same message in the outbox ? even though the receiver was offline and had not opened the message yet.

12:08 will be the last message was opened.
8:00 was when the first was opened.
Keeper of Australian Grass Finches

User avatar
Darkangel1977
...............................
...............................
Posts: 30
Joined: 03 Oct 2016, 20:12
Location: Blackburn Victoria
Location: East suburbs of melbourne

Re: Am i to blame??

Post by Darkangel1977 » 24 Apr 2017, 12:31

Ah i see. So is in outbox until received.... all good... thought it was me :lol:
Blue Gouldian Admirer

Post Reply

Return to “Feedback, Suggestions and Questions”